top of page
schepje_lang.png
AAN DE SLAG 
BOEIEND ONDERWIJS MAKEN
WhatsApp Image 2023-01-17 at 13.50_edited.png

Meester van binnenuit in je school

Meesters van binnenuit werken graag met kinderen in een wereldwijze praktijk. Leren van en voor het leven. Wat dacht je van: samen een boek maken, een mini-museum opzetten, een eigen spel ontwerpen of praktisch aan de slag met rijk spel in de huishoek? Meesters van binnenuit doen mee in jouw praktijk als vervanger via FLEXLEERKRACHT.NL óf als nascholer via de Leefleerschool VAN BINNENUIT.

Anneleen

Werkplaats: Boeiend lees- schrijfonderwijs op maat.

Wat zegt onderzoek over lezen en schrijven? Wat betekent dat voor jouw praktijk? Welk vakmanschap vraagt dat? Hoe zorg je dat kinderen plezier hebben en hóuden in lezen en schrijven? Hoe bouw je aan diep tekstbegrip? Hoe vind je boeiende teksten? Hoe verbind je lezen aan schrijven en andersom?

Voor professionals in scholen en kindcentra (PO)

Anneleen

Werkplaats: Met je groep op onderzoek (OOL)

Kinderen worden Wereldwijzer door zelf opzoeken, zelf uitzoeken en zelf uitproberen. Maar hoe begeleid je dat? Hoe zorg je dat alle kinderen mee kunnen doen? Hoe geef je ruimte voor autonomie? Hoe bevorder je eigenaarschap? In deze werkplaats ontwikkel je eigen vakmanschap in begeleiding van onderzoekend leren.

Voor professionals in scholen en kindcentra (PO)

Anneleen

Werkplaats: Spel en spelbegeleiding

Spel is basis voor ontwikkeling en in rijke spelactiviteiten valt veel te leren. Maar hoe begeleid je dat? Wanneer speel je als volwassene mee? En hoe kun je meespelen? Hoe houd je het spel in je groep voor een langere periode boeiend? En wat kun je doen om ervoor te zorgen dat kinderen zich in het spel kunnen ontwikkelen?

Voor professionals in scholen en kindcentra (PO)

bottom of page