top of page
3191_001_edited_edited_edited.jpg
In Leefleerschool VAN BINNENUIT ontmoet je Meesters in alle soorten en maten. Zij komen van binnen én buiten en zijn ieder op eigen wijze ervarings kundig. Zij delen met liefde en plezier hun vakmanschap en maken gebruik van in de praktijk bewezen ondersteunende modellen, inzichten en systematieken. Maar het meest bijzondere kenmerk van deze Meesters is dat ze er in de manier waarop ze kijken en handelen steeds van uitgaan dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit

Nu doneren

Help ons het verschil te maken

Bedankt voor je donatie!

Nicole Hanegraaf 
oprichter

Al mijn hele leven zit ik in het onderwijs. Als leraar, intern begeleider, directeur, ontwikkelaar en later ook als adviseur. In 2020 startte Leefleerschool VAN BINNENUIT.

Heel diverse teams maakten de beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Van een knellend systeem, naar de school die we van binnenuit wilden zijn. En dat gun ik iedereen. Ik voel het dan ook als mijn verantwoordelijkheid én plicht om dat wat ik ontdekte en leerde over ontwikkelen van binnenuit door te geven.

Wat me in ieder proces weer raakt is de enorme ontwikkelkracht die in ieder mens zit en de energie die vrijkomt als mensen Contact maken. Zowel met zichzelf, als met elkaar en met hun omgevingHet geeft vertrouwen te merken dat we met zovelen zijn die geloven dat het beter kan. Mooier. Eerlijker. Inclusiever. Boeiender. Natuurlijker. Liever. Levendiger. 

 

Ik zie ernaar uit je te ont-moeten.

Graag tot eens! Nicole

bottom of page