top of page
kurk.jpg
locatie.jpg
scheur_edited.png
ontwikkeldag._edited.png

Een energieke dag onder leiding van Nicole met het ontwikkelpad als routekaart. Om samen te bouwen aan een stevige basis voor ontwikkeling van binnenuit. Contact staat daarbij centraal. Zowel met jezelf als met elkaar. Ervaar dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit.

Een cadeau voor teams die willen ontwikkelen van binnenuit. ♡

_

DE MOOISTE DINGEN ONTSTAAN VAN BINNENUIT

Terug naar de bedoeling, vragen stellen, spelen, verhalen delen, samen werken en plezier maken. Daarbij ervaar je dat de manier waarop je kijkt verschil maakt. De Rode bril wordt ingezet als hulpmiddel om te kijken van binnenuit. Dat zorgt voor verbinding, helpt om echt contact te maken én maakt dat dingen lukken. Oefening zorgt voor bewustwording en brengt in ieder team veel positieve energie en beweging van binnenuit.

Het ontwikkelpad vormt de routekaart voor deze volledig verzorgde en inspirerende dag. Samen stap je uit de waan van de dag om de vertraging op te zoeken en verbinding te maken. Met jezelf én met elkaar.

Versterk je team als leefleergemeenschap en werk aan een vruchtbare bodem voor duurzame ontwikkeling van binnenuit.   

kurk.jpg
hartje

Doelgroep

Teams (10 - 200) professionals die met kinderen, jeugd en jongeren werken met een leidinggevende die durft te geloven dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. 

hartje

Datum en locatie

Ontvangst rond 9.00 uur en afsluiting rond 16.00 uur. Exacte tijden en data in overleg.

Voor ieder team/ iedere organisatie gaan we op zoek naar een verrassende locatie.

hartje

Meester(s)

Deze dag wordt begeleid door minimaal twee Meesters van binnenuit, waaronder Nicole zelf. Afhankelijk van de grootte en de behoeften van de groep, worden passende Meesters verbonden.

stop.jpg

Kosten

Compleet verzorgde dag

Basisbedrag per organisatie

Programma en begeleiding, inclusief voorbereiding, uitvoering en materialen:

€ 2.400,00 per school (tot 20 deelnemers);

€ 3.000,00 per school (20 - 34 deelnemers);

€ 3.600,00 per school (35 - 50 deelnemers).

 

Kosten per deelnemer

Ontvangst met lekkernij, koffie, thee, water, lekkers, vers fruit, eenvoudige lunch met streekproducten, verblijf op een toffe locatie.
 

€ 75,- euro per persoon

Een optie is om de dag te starten met een schoolsafari naar een inspirerende plek voor mens- en wereldgericht onderwijs. Kosten zijn afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

 

* De totale factuur wordt naar school gestuurd.

* Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.

scheur

Als je de keuze maakt voor een Ontwikkeldag op een toffe locatie, plannen we een (video)belafspraak met Nicole om in Contact de Actualiteit en Behoeften van jouw team te verkennen. Op basis van dat overleg wordt het programma op maat gemaakt.

kleur.jpg

Jouw ontwikkelpad

Het ontwikkelpad is de onderlegger voor deze inspirerende en energieke ontwikkeldag. Het pad helpt in de beweging van binnenuit: van systeemgericht naar mens- en wereldgericht.

bottom of page