top of page
3191_001_edited_edited_edited.jpg
In leefleerschool van-Binnenuit ontmoet je Meesters in alle soorten en maten. Zij komen van binnen én buiten en zijn ieder op eigen wijze ervarings kundig. Zij delen met liefde en plezier hun vakmanschap en maken gebruik van in de praktijk bewezen ondersteunende modellen, inzichten en systematieken. Maar het meest bijzondere kenmerk van deze Meesters is dat ze er in de manier waarop ze kijken en handelen steeds van uitgaan dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit
_edited.jpg
  • LinkedIn

Nicole Hanegraaf 
oprichter

Ik wil leven in een wereld, waarin iedereen zich gezien en gehoord voelt. Waar je er allemaal mag zijn. Gewoon. Om wie jij bent en wat jij brengt. Een wereld waar we samen zorg en verantwoordelijkheid dragen. 


Mijn ervaring is dat het worden van de plek die je als school of kindcentrum van binnenuit wilt zijn, altijd een beweging betekent van systeemgericht, naar mens- en wereldgericht. De weg naar duurzame verandering, is daarbij de weg naar binnen. 

Wat me steeds weer raakt is de enorme ontwikkelkracht die in ieder mens zit en de energie die vrijkomt als mensen Contact maken. Zowel met zichzelf, als met elkaar en met hun omgevingHet geeft vertrouwen te merken dat we met zovelen zijn die geloven dat het beter kan. Mooier. Eerlijker. Inclusiever. Boeiender. Natuurlijker. Liever. Levendiger. 

 

Ik zie ernaar uit je te ont-moeten.

Graag tot eens! Nicole

engeltjevoor_edited.png

van-Binnenuit 
Meesters van binnen en buiten

In de leefleerschool van-Binnenuit vind je Meesters van binnen en buiten. Ze dragen vanuit hun vakmanschap met liefde en plezier bij aan ontwikkeling van binnenuit.

 

Meesters van binnen zijn opgeleid in het gedachtengoed van Nicole en gebruiken de theorie uit het boek als onderlegger. Zij komen uit de praktijk, maken gebruik van de hulpmiddelen bij het ontwikkelpad en van de ondersteunende systematiek IK Ontwikkel.

Meesters van buiten herkennen zich in het gedachtengoed en kunnen van betekenis zijn in de beweging naar mens- en wereldgericht op het ontwikkelpad

 

Bij elkaar is het een divers stelletje. Voor ieder wat wils. Om van te leren. Goed in wat ze doen. Meesterlijk goed zelfs. Hun vakmanschap delen ze graag. Natuurlijk van binnenuit. Op een boeiende plek ergens in het land of bij jou op locatie. Welkom!

 

Je ontmoet de Meesters in verschillende activiteiten. Kijk hier voor het aanbod of neem Contact op voor een aanbod op maat. 

Schermafbeelding 2022-10-05 om 17.14.24.png
bottom of page