3191_001_edited_edited_edited.jpg
In leefleerschool van-Binnenuit ontmoet je Meesters in alle soorten en maten. Zij komen van binnen én buiten en zijn ieder op eigen wijze ervarings kundig. Zij delen met liefde en plezier hun vakmanschap en maken gebruik van ondersteunende modellen, inzichten en systematieken. Maar het meest bijzondere kenmerk van deze Meesters is toch wel dat ze er in de manier waarop ze kijken en handelen van uitgaan dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit
_edited.jpg
  • LinkedIn

Nicole Hanegraaf 
directeur

Met alle liefde en plezier ondersteun ik sinds 2020 professionals in scholen die de beweging willen maken van systeemgericht- naar mens- en wereldgericht onderwijs. 

 

Mijn ervaring is dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. In de erkende leefleerschool van-Binnenuit, kun je als professional dan ook je eigen meesterschap ontwikkelen van binnenuit. Ter ondersteuning is een eigenwijze systematiek ontwikkeld. Om deze breed te kunnen delen, richtte ik samen met twee partners in 2022 IK Ontwikkel coöperatie U.A. op. In november 2022 verschijnt het boek Onderwijs van Binnenuit, waarin ik de lezer bij de hand neem in de transitie van onderwijs van binnenuit.

 

Mijn missie is dat ontwikkelen in onderwijs van binnenuit voor iedereen mogelijk wordt. 

engeltjevoor_edited.png

van-Binnenuit 
Meesters van binnen en buiten

In de leefleerschool van-Binnenuit vind je Meesters van binnen en buiten. Ze dragen vanuit hun vakmanschap met liefde en plezier bij aan ontwikkelen in onderwijs van binnenuit.

 

Meesters van binnen maken gebruik van de theorie uit het boek en waren in de leer bij de grondlegger.  Zij spreken dezelfde taal en maken gebruik van de hulpmiddelen bij het ontwikkelpad en van de ondersteunende systematiek IK Ontwikkel.

Meesters van buiten herkennen zich in het gedachtengoed en kunnen van betekenis zijn op een bepaald deel van het ontwikkelpad

 

Bij elkaar is het een divers stelletje. Voor ieder wat wils. Om van te leren. Goed in wat ze doen. Meesterlijk goed zelfs. Hun vakmanschap delen ze graag. Natuurlijk van binnenuit. Op een boeiende plek ergens in het land of bij jou op locatie. Welkom!

 

Je ontmoet de Meesters in verschillende activiteiten. Kijk hier voor het aanbod. 

Schermafbeelding 2022-10-05 om 17.14.24.png