handen

We vinden, verbinden en voeden
van Binnenuit

Verbinding vinden

Uitgaan van verschillen

We bewegen door het hele land. Als Ondersteuners van binnenuit zoeken we vuur. Overal. Met een focus op onderwijs. We vinden, verbinden, voeden, verspreiden en vieren. We brengen Leerlingen, Professionals en Meesters bij elkaar. Om van elkaar te leren. Individuen of hele organisaties. We willen van betekenis zijn en verschil maken. En dat lukt! De ervaring leert dat Contact leidt tot plezier, energie en beweging van Binnenuit. 

396cd58b-d28b-4c2d-a087-85d9a3d5b0db_edited.jpg

Nicole Hanegraaf 
oprichter

Nicole Hanegraaf (1972) zit al haar hele leven in het onderwijs. Zij begon haar onderwijscarrière als leerkracht op een school voor ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). Later werd zij onder andere directeur van 4 basisscholen, welke onder haar leiding met succes van binnenuit de beweging maakten van leerstofjaarklassensysteem naar boeiend onderwijs op maat. Als Meester en veranderkundige van Binnenuit ondersteunt zij organisaties in beweging. Met en voor professionals in het onderwijs ontwikkelt ze ondersteunend materiaal. Zij is een bron van inspiratie en voedt, ondersteunt en verbindt in ontwikkeling in onderwijs van Binnenuit.

Hier vind je meer over Nicole. 

van Binnenuit 
Meesters

Meesters (m/v) doen mee in het team. Een divers stelletje. Voor ieder wat wils. Om van te leren. Goed in wat ze doen. Meesterlijk goed zelfs. Ze komen uit de praktijk en willen graag bijdragen. Met liefde en plezier delen ze hun vakmanschap. Op allerlei gebied. En altijd van binnenuit. Op een boeiende locatie ergens in het land of bij jou in de praktijk. Welkom!

 

Bekijk hier de activiteiten of neem Contact op met je vraag!