top of page
60 - 150 minuten

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit 🌱 (keynote)

Meer dan een lezing. Dit is een beleving. Het raakt. Het verbindt. Alle zintuigen aan. Inspiratie. Verhalen. Muziek. Beelden. Dat brengt (nieuwe) energie, waardevolle inzichten en het besef dat JIJ ertoe doet.

Doelgroep:

grote groepen, teams, ouders, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

Twee- of driedaagse

Schoolkamp voor teams

Een paar dagen vol plezier én inhoud. Uit de waan van de dag. Afstand nemen. Vertragen. Voelen. Vertrouwen. Verbinden. Spelen. Zonder kinderen. Maar mét je hele team. De mooiste dingen ontstaan van binnenuit. Gaat jouw team de reis mee naar binnen maken?

Doelgroep:

teams, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

45 - 90 minuten

Werkplaats Kijken door een Rode bril

Al heel wat teams hebben de kracht van de Rode bril ervaren. Deze manier van kijken zorgt voor een positieve leefleeromgeving. Voor minder gedragsgedoe. Het maakt dat dingen lukken. Ook in jouw school. Kijken door een Rode bril kan iedereen leren en daar gaan we in deze werkplaats mee aan de slag.

Doelgroep:

teams, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

Hele dag en/ of avond

Festival van binnenuit

Ga voor een bruisende dag vol plezier én inhoud. Op maat voor jouw stichting of samenwerkingsverband. Met podia, Meesterklassen, Werkplaatsen, Een Leestuin, Marktplaats, Berenjacht en een Onderwijscafé. Natuurlijk staat Contact centraal. Want de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. Ook in jouw organisatie.

Doelgroep:

grotere groepen, teams, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

2,5 uur

Werkplaats op de PABO

In deze werkplaats gaan studenten en docenten sámen aan de slag. Zij dromen, creëren en maken. Zij bouwen bruggen naar morgen door te verkennen hoe onderwijs eruit kan zien wat niet systeemgericht is, maar mens- en wereldgericht. En dat is waardevol. Want als je je het kunt voorstellen, is het er eigenlijk al.

Doelgroep:

pabo, hogeschool, studenten, docenten

1,5 - 2,5 uur

Onderwijscafé

In het Onderwijscafé gaan inspiratie, inhoud en gezelligheid samen. In een sfeervolle omgeving met de benen op tafel in gesprek over thema's die raken. Dat verbindt. Altijd. Als onderdeel van een traject, een studiedag of tijdens een bijeenkomst met ouders. Welk thema leggen jullie op tafel?

Doelgroep:

teams, ouders, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

Zie websites

Meesters van buiten

Hervormen van binnenuit begint bij bewust zíjn. Uitvinden waar je vandaan komt. De bedoeling bevragen. Ontdekken waar je voor staat en voor wilt gaan. Meesters van buiten inspireren. Activiteiten door onder andere: Operation Education, Stichting NIVOZ en CPC - Centrum Pedagogisch Contact.

Doelgroep:

teams, schoolleiders, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

Matroesjka.jpg
Klaar voor de start
Bouwen aan een stevige (team)basis 
WhatsApp Image 2023-01-17 at 13.50_edited.png
bottom of page