top of page
45 - 150 minuten

Inspirerend spreker onderwijs

Een lezing van Nicole kan oa gaan over mens- en wereldgericht onderwijs, leiderschap, diversiteit en inclusie, transities van binnenuit en ontwikkelingsgericht toetsen. Met het ontwikkelpad als routekaart biedt zij waardevolle inzichten en handige hulpmiddelen in de beweging van systeemgericht naar mens- wereldgericht. Altijd met als rode draad dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. ♡

Nicole daagt uit, confronteert en laat voelen dat JIJ ertoe doet.

Twee- of driedaagse

Schoolkamp voor teams

Een paar dagen vol plezier én inhoud. Uit de waan van de dag. Afstand nemen. Vertragen. Voelen. Vertrouwen. Verbinden. Spelen. Zonder kinderen. Maar mét je hele team. Een tweedaagse om niet snel te vergeten. Vol inspiratie, verdieping en verbinding. Teambuilding in het kwadraat. Dat gun je ieder team!

Met welke vraag gaat jouw team op kamp?

Hele dag en/ of avond

Festival van binnenuit

Dit is een bruisende dag op maat voor grotere groepen. Inspiratie, plezier én verbinding. Met een diversiteit aan podia, Meesterklassen, Werkplaatsen, Een Leestuin, Marktplaats, Berenjacht of Onderwijscafé. Voor ieder wat wils. Voor professionals die van en met elkaar willen leren. Contact centraal!

Ervaar dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit ♡

45 - 90 minuten

Werkplaats Kijken door een Rode bril

De manier waarop je kijkt maakt verschil. Kijken door een Rode bril maakt leven, leren en werken fijner. De theorie is in kern eenvoudig, maar in de uitvoering niet altijd makkelijk. Toch kan iedereen het leren en daar gaan we in deze Werkplaats mee aan de slag.

Kijken door een Rode bril maakt dat dingen lukken 👀

2,5 uur

Werkplaats op de PABO

Ga met studenten en docenten sámen aan de slag. Dromen, creëren en maken. Samen bruggen bouwen naar morgen door te verkennen hoe onderwijs eruit kan zien als het niet systeemgericht is, maar mens- en wereldgericht. En dat is waardevol. Want als je je het kunt voorstellen, is het er eigenlijk al.

Een werkplaats die uitnodigt om samen te bouwen!

1,5 - 2,5 uur

Onderwijscafé

Voel je welkom in het Onderwijscafé! Hier gaan inspiratie, inhoud en gezelligheid samen. In een sfeervolle omgeving met de benen op tafel in gesprek over thema's die raken. Dat verbindt. Altijd. Organiseer een café als onderdeel van een traject, een studiedag of als interactieve bijeenkomst met ouders.

Welk thema leggen jullie op tafel?

Zie websites

Meesters van buiten

Hervormen van binnenuit begint bij bewust zíjn. Uitvinden waar je vandaan komt. De bedoeling bevragen. Ontdekken waar je voor staat én voor wilt gaan. Meesters van buiten inspireren. Activiteiten door onder andere: œ Operation Education, Stichting NIVOZ en CPC - Centrum Pedagogisch Contact.

We staan altijd open voor nieuwe Contacten :-)

Matroesjka.jpg
KLAAR VOOR DE START
BOUWEN AAN EEN STEVIGE (TEAM)BASIS
WhatsApp Image 2023-01-17 at 13.50_edited.png
bottom of page