top of page

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit ♡ (spreker)

Een inspirerende lezing voor jouw school, stichting of organisatie. Aan de hand van verhalen, anekdotes, muziek en beelden neemt Nicole je mee met het ontwikkelpad als routekaart. Van systeemgericht, naar mens- en wereldgericht. En als onderweg íets duidelijk wordt, is het dat JIJ verschil maakt.

Verwarrend, verrassend en vol energie.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit ♡ (spreker)

Vol humor én inhoud. Eigentijds, interactief en authentiek.

Vertragen, voelen, vertrouwen. Van binnenuit.

Dat raakt. Altijd! 


Wat gaan we doen

Hervormen van binnenuit, zodat ruimte ontstaat om de dingen te doen die ertoe doen. Tijdens een inspirerende lezing deelt Nicole waardevolle inzichten en handige hulpmiddelen. Met haar licht Brabants accent, de nodige humor en af en toe rake zelfspot, zoekt zij steeds weer de vertraging op en neemt je mee in haar rode draad. Dit is geen saaie lezing, maar een interactief verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Een beleving. Inspiratie. Confrontatie. De mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


Leefleerschool VAN BINNENUIT werkt op maat voor jouw school, stichting of organisatie. Vooraf vindt er altijd een verkennend gesprek plaats. De lezing wordt vervolgens afgestemd op het thema en jullie wensen en passend gemaakt voor de doelgroep.


Doelgroep

Ieder die met kinderen, jeugd, jongeren werkt. In welke rol of verantwoordelijkheid dan ook. Nicole verzorgt ook bijeenkomsten voor ouders en andere opvoeders.


De lezing van Nicole Hanegraaf vond ik formidabel en heeft me echt geraakt. Helemaal geweldig. ~ Gerard Lont

Data en locatie

Of het nu gaat om een klaslokaal of een theater. Een teambijeenkomst of een groot congres. Buiten of binnen. Een lezing als Meesterklas, keynote of als onderdeel van een geheel verzorgde dag. Vertel je wensen en we maken een voorstel op maat! Een lezing kan variëren van 45 - 150 minuten. En zelfs een uitbreiding tot een halve of hele dag is mogelijk. We maken dan een passende offerte en komen met meer mensen voor een actief programma wat zorgt voor verbinding en energie van binnenuit.


Meester van binnenuit.

Nicole Hanegraaf is auteur van het boek Onderwijs van binnenuit, Meester in hervormen van binnenuit en oprichter van Leefleerschool VAN BINNENUIT. Zij is al haar hele leven actief in het onderwijs en begon haar carrière als leerkracht op een school voor ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). Later werd zij onder andere intern begeleider, directeur van een kindcentrum en van verschillende basisscholen, waarmee zij van binnenuit de beweging maakte van systeemgericht, naar mens- en wereldgericht.


Afhankelijk van de wensen, kan het aanbod uitgebreid worden en komt Nicole samen met boeiende Meesters die het verhaal verrijken. Denk aan een jong muzikaal talent, een liefdevolle koekenbakker, een wereldwijze taalkunstenaar of bevlogen beeldenmaker.


Kosten

In 2023 bedraagt het tarief voor een lezing van tot 150 minuten:

€ 880,00 + € 4,50 per deelnemer * Inclusief voorgesprek, voorbereiding, uitvoering en materialen. Exclusief reiskosten. *Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!
bottom of page