top of page

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit 🌱 (keynote)

Meer dan een lezing. Dit is een beleving. Het raakt. Het verbindt. Alle zintuigen aan. Inspiratie. Verhalen. Muziek. Beelden. Dat brengt (nieuwe) energie, waardevolle inzichten en het besef dat JIJ ertoe doet.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit 🌱 (keynote)

Op aanvraag

60 - 150 minuten

grote groepen, teams, ouders, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

Eigentijds, interactief en authentiek.

Vertragen, voelen, vertrouwen, inspireren.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit.

Dat raakt.
 


Wat gaan we doen

Met het ontwikkelpad als routekaart, word je aan de hand van herkenbare verhalen, boeiende anekdotes, muziek en videobeelden meegenomen over je eigen ontwikkelpad. De weg naar duurzame verandering is daarbij de weg naar binnen. Dit is een interactief verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Dat brengt (nieuwe) energie, waardevolle inzichten en het besef dat JIJ ertoe doet. Want als hier íets duidelijk wordt, is het dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


Doelgroep

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit voor ieder die met kinderen, jeugd, jongeren, mensen werkt. En ook voor ouders en andere opvoeders. Eigenlijk voor ieder die durft de weg naar binnen te gaan.


Data en locatie

Op aanvraag en in overleg.

(60 - 150 minuten)


Meester

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit onder leiding van Nicole Hanegraaf. Nicole is ervaringsdeskundige als het gaat om hervormen van bestaande systemen van binnenuit. Op het podium zoekt zij met de nodige humor de vertraging op en deelt in rap tempo nieuwe inzichten en handige hulpmiddelen waar je direct mee aan de slag kunt. Liefst komt zij in het gezelschap van een of meerdere boeiende Meesters die de zintuigen prikkelen. Van een jong muzikaal talent tot een liefdevolle koekenbakker. Van een bevlogen beeldenmaker tot een passievolle kunstenaar. Die verrijken het verhaal.


Kosten

Op aanvraag. Afhankelijk van wensen, duur, locatie en grootte groep.


*Leefleerschool van-Binnenuit is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!


bottom of page