top of page

Festival van binnenuit

Ga voor een bruisende dag vol plezier én inhoud. Op maat voor jouw stichting of samenwerkingsverband. Met podia, Meesterklassen, Werkplaatsen, Een Leestuin, Marktplaats, Berenjacht en een Onderwijscafé. Natuurlijk staat Contact centraal. Want de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. Ook in jouw organisatie.

Festival van binnenuit

Op aanvraag

Hele dag en/ of avond

grotere groepen, teams, onderwijs, opvang, zorg en welzijn

Een dag speciaal voor jou.

Energie, passie, plezier, diepgang.

Spelen, leren, ontdekken, onderzoeken, verbinden.

Samen bruggen bouwen naar morgen. 

Wat gaan we doen

Samen realiseren we een Festival om niet snel te vergeten. Dat doen we op maat vanuit jullie Actualiteit en Behoeften. Natuurlijk van binnenuit. Met een mooie rode draad door de dag en het ontwikkelpad als routekaart.


Denk aan thema's als:

  • Inclusief onderwijs;

  • Leren van en met elkaar;

  • Eigenaarschap waar het hoort;

  • Met het oog op de toekomst;

  • Voorbij het gedragsgedoe;

  • Wereldwijs in de praktijk.

  • De methode de baas.Verloop

In een gesprek met een afvaardiging van jullie organisatie, verkennen we wensen en behoeften. Het gaat dan bijvoorbeeld over: het gewenste thema, ontwikkelingen binnen de organisatie en wat de dag op moet leveren. Maar ook locatie, het aantal deelnemers, rollen en verantwoordelijkheden en het budget.


Op basis van dat verkennend gesprek, maken we een eerste opzet en kostenraming voor de dag.

Die opzet nemen we in een volgend gesprek samen door. We stellen vragen over en weer, stemmen af wie wat doet en verkennen diverse mogelijkheden.


Hierna wordt de dag concreter ingevuld en een offerte gemaakt. De invulling van de dag, wordt tussentijds regelmatig afgestemd, zodat we samen komen tot een bruisende dag op maat voor jouw organisatie.


Doelgroep

Festival van binnenuit is er voor stichtingen en samenwerkingsverbanden die durven geloven dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. Een dag voor professionals die bruggen willen bouwen naar morgen. Naar onderwijs wat niet systeemgericht is, maar mens- en wereldgericht. 

Data en locatie

Op aanvraag en in overleg.


Meester

Festival van binnenuit staat onder leiding van Nicole Hanegraaf. Vanaf de start van het proces is zij betrokken. Afhankelijk van het thema van de dag, verbindt zij passende Meesters van binnen en buiten. Verrassend divers.


Kosten

Op aanvraag. Afhankelijk van wensen, duur, locatie en grootte groep.


*Leefleerschool van-Binnenuit is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Zin in? Neem Contact op!


bottom of page