top of page

Festival van binnenuit

Inspiratie, plezier én verbinding. Een bruisende dag op maat voor grotere groepen. Met een diversiteit aan podia, Meesterklassen, Werkplaatsen, Een Leestuin, Marktplaats, Berenjacht of Onderwijscafé. Voor ieder wat wils. Van en met elkaar leren. Contact maken.

Ervaar dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit ♡

Festival van binnenuit

Passie, motivatie, inspiratie.

Verassende diepgang en veel energie.

Je voelt je gehoord, gezien én gewaardeerd.

Wat een dag! 


Wat gaan we doen

Bruggen bouwen naar morgen.

Naar waardevol onderwijs, liefdevolle opvang, menselijke zorg.

Ieders welzijn en ontwikkeling centraal.


Verloop

In een gesprek met een afvaardiging van jullie organisatie, verkennen we wensen en behoeften. Het gaat dan bijvoorbeeld over: het gewenste thema, ontwikkelingen binnen de organisatie en wat de dag op moet leveren. Maar ook locatie, het aantal deelnemers, rollen en verantwoordelijkheden en het budget.


Op basis van dat verkennend gesprek, maken we een eerste opzet en kostenraming voor de dag. Die opzet nemen we in een volgend gesprek samen door. We stellen vragen over en weer, stemmen af wie wat doet en verkennen diverse mogelijkheden.


Hierna wordt de dag concreter ingevuld en een offerte gemaakt. De invulling van de dag, wordt tussentijds regelmatig afgestemd, zodat we samen komen tot een bruisende dag op maat voor jouw organisatie.Doelgroep

Festival van binnenuit is er voor scholen, stichtingen en organisaties die durven geloven dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit en samen verantwoordelijkheid willen nemen voor de wereld van vandaag én morgen. Niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht. 

Data en locatie

Er kan veel. Heel veel. Kleinere groepen en hele grote. Alleen de inhoud of volledige verzorging van je evenement. Vertel je wensen en we maken een voorstel op maat!


Meester

Festival van binnenuit staat inhoudelijk onder leiding van Nicole Hanegraaf. Vanaf de start van het proces is zij betrokken. Afhankelijk van het thema van de dag, worden passende Meesters van binnen en buiten verbonden. Verrassend divers.


Kosten

Op aanvraag. Afhankelijk van wensen, duur, locatie en grootte groep.


*Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Zin in? Neem Contact op!


bottom of page