Goed Gesprek

Een krachtig instrument bij het bouwen aan een stevige (team)basis voor ontwikkeling van binnenuit.

Goed Gesprek

Op aanvraag

2 - 3,5 uur (zo lang het duurt)

teams, onderwijs, opvang, zorg

Het goede gesprek voeren.

De onderstroom boven brengen.

Ieders wijsheid ruimte geven. Elkaar horen. Verstaan.

Beweging creëren en impact maken. Van binnenuit.


 


Wat gaan we doen

Eindelijk het goede gesprek voeren. Stilstaan bij wat leeft. De diepte in. Ruimte geven aan verschillen. Horen wat iedereen nu écht vindt. Verbinding vinden. Om samen vooruit te kunnen. Te bouwen. Om van binnenuit in beweging te komen.


Vooraf

We voeren een telefonisch overleg om af te stemmen wie uitgenodigd moeten worden en welke locatie geschikt is. Ook ondersteunen we bij het formuleren van de vraag.


Tijdens

Tijdens het gesprek is er ruimte voor ieders waarheid, mening en ideëen. Vanuit eerlijkheid, openheid en in vertrouwen. Zonder negatieve gevolgen. Ieders bijdrage telt. Ieder doet ertoe en is van waarde. Er wordt gehoord. Geluisterd. Verstaan. Niemand wordt in de reden gevallen. Uiteindelijk worden rijke besluiten genomen vanuit de gezamenlijke Wetenschap van binnenuit.


Achteraf

Er is tijd om na te praten tijdens een lekkere lunch, een mooie wandeling of gezellige borrel.


Doelgroep

Teams die met kinderen, jeugd, jongeren, mensen werken en voelen dat het tijd is voor een goed gesprek om samen verder te kunnen bouwen aan ontwikkeling van binnenuit.


Data en locatie

Op aanvraag en in overleg.


Meester

Meester van Binnenuit is Nicole. Zij heeft ruime ervaring in het faciliteren van het Goede Gesprek en gelooft in ieders Wetenschap van binnenuit en de immense kracht van samen. Zij maakt gebruik van overlegvormen waarin ieders bijdrage ertoe doet.


Kosten

€ 820,- vrij van BTW (exclusief reiskosten en locatie)


* Tarieven gelden voor het schooljaar 2022 - 2023.

* Leefleerschool van-Binnenuit is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!