top of page

Podium van binnenuit

Podium van binnenuit is meer dan een lezing. Het is een beleving. Het raakt. Het verbindt. Alle zintuigen aan. Inspiratie. Verhalen. Muziek. Beelden. De mooiste dingen ontstaan van binnenuit.

Podium van binnenuit

Op aanvraag

60 - 150 minuten

grote groepen, teams, ouders, onderwijs, opvang, zorg

Podium VAN BINNENUIT.

Eigentijds, interactief en authentiek.

Vertragen, voelen, vertrouwen, inspireren.

Dat raakt. 


Wat gaan we doen

Kijk, luister, doe mee en laat je raken. Het ontwikkelpad is een routekaart om te ontwikkelen van binnenuit. Niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht.


Aan de hand van herkenbare verhalen, boeiende anekdotes, muziek en videobeelden word je meegenomen over je eigen ontwikkelpad. De weg naar duurzame verandering is daarbij de weg naar binnen. Dit is een interactief verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Dat brengt (nieuwe) energie, waardevolle inzichten en het besef dat JIJ ertoe doet. Want als hier íets duidelijk wordt is het dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


Doelgroep

Podium VAN BINNENUIT is er voor ieder die met kinderen, jeugd, jongeren, mensen werkt. En ook voor ouders en andere opvoeders. Eigenlijk voor ieder die geraakt wil worden.


Data en locatie

Op aanvraag en in overleg.


Meester

Op het Podium VAN BINNENUIT ontmoet je Nicole Hanegraaf. Zij verrijkt het podium graag met een of meerdere boeiende Meesters die de zintuigen prikkelen. Van een jong muzikaal talent tot een liefdevolle koekenbakker. Van een bevlogen beeldenmaker tot een passievolle kunstenaar. Die verrijken het verhaal. Op het podium zoekt Nicole met de nodige humor de vertraging op en deelt in rap tempo nieuwe inzichten en handige hulpmiddelen om van binnenuit te hervormen.


Kosten

Op aanvraag. Afhankelijk van wensen, duur, locatie en grootte groep.


*Leefleerschool van-Binnenuit is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!


bottom of page