VB Meesterklas

Niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht. Een Meesterklas van Nicole is geen gewone lezing, maar een interactief verhaal dat raakt.

VB Meesterklas

Op aanvraag

45 - 120 minuten

teams, ouders, onderwijs, opvang, zorg

Onderwijs van Binnenuit.

Niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


 


Wat gaan we doen

Met het ontwikkelpad als ondersteunend model, word je in deze boeiende en interactieve Meesterklas meegenomen op de weg van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Van welvaart naar welzijn. Een universeel verhaal wat toegespitst is op het onderwijs.


Tijdens de Meesterklas krijg je antwoord op vragen als: Ja, en hoe dan? Welke stappen zet je? Wat doet ertoe? Het is een verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Thema's als 'inclusief onderwijs', 'kansenongelijkheid', 'eigenaarschap' en 'passend onderwijs' komen daarbij aan bod. Een Meesterklas vol waardevolle inzichten waarin duidelijk wordt dat JIJ ertoe doet.


Doelgroep

Nicole verzorgt deze Meesterklas het liefst voor professionals die met kinderen, jeugd en jongeren werken, maar deelt haar verhaal ook graag met ouders en andere opvoeders.


Data en locatie

Op aanvraag en in overleg.


Meester

Als spreker verzorgt Nicole regelmatig MeesterKlassen, waarbij ‘inspiratie’ en ‘enthousiasme’ de kernwoorden vormen. Als aftrap van een studiedag in groter of in kleiner gezelschap. Een MeesterKlas van Nicole is geen gewone lezing, maar een interactief verhaal wat raakt. Met de nodige humor zoekt ze de vertraging op en deelt in rap tempo nieuwe inzichten en handige hulpmiddelen om onderwijs van binnenuit te hervormen.


Kosten

Op aanvraag. Afhankelijk van wensen, locatie, duur en grootte groep.


*Leefleerschool van-Binnenuit is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!