top of page

Exacte tijden na inschrijving

ONTWIKKELSAFARI VOOR DE INTERN BEGELEIDER

In het voorjaar start een speciaal scholingstraject voor intern begeleiders als kwaliteitscoördinator van binnenuit. In drie inspirerende ontwikkelsafari's van ieder twee dagen word je als intern begeleider meegenomen in de beweging van systeemgericht, naar mens- en wereldgericht. ♡

Doelgroep:

(aankomend) intern begeleider, kwaliteitscoördinator

5 x 6 uur en 1 x 2 uur

GEZELSCHAP KWALITEIT VAN BINNENUIT OP PAD

Maak van je team een professionele leefleergemeenschap waar eigenaarschap ligt waar het hoort en waar krachtig vakmanschap centraal staat. Met ruimte voor professionals om te doen wat ertoe doet. Zo bouw je als school vanuit een stevige basis aan kwaliteit van binnenuit. Met leerkrachten in de hoofdrol. Wie anders ;-)

Doelgroep:

kernteam (2-6 personen per school incl. leidinggevende)

3 x 5 uur en 1 x 2 uur

GEZELSCHAP IK ONTWIKKEL OP PAD

Ontwikkel met een kernteam van je school eigen vakmanschap om te kunnen werken vanuit leerlijnen en tegelijk de ontwikkeling van ieder kind op een positieve, eerlijke manier in beeld te kunnen brengen. Niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht.

Doelgroep:

kernteam (3-6 personen per school)

4x 3 uur

GEZELSCHAP TAAL OP PAD

Leg in je school een basis voor boeiend taalonderwijs op basis van leerlijnen.
Ontwikkel samen met een kernteam van je school een schoolspecifieke kwaliteitskaart, waarin het handelen van professionals beschreven staat: Zo doen wij dat! Taal.

Doelgroep:

kernteam (3-6 personen per school)

4x 3 uur

GEZELSCHAP WERELDWIJS OP PAD

Leg in je school een basis voor thematisch onderwijs vanuit leerlijnen.
Ontwikkel samen met een kernteam van je school een schoolspecifieke kwaliteitskaart, waarin het handelen van professionals beschreven staat: Zo doen wij dat! Wereldwijs onderwijs.

Doelgroep:

kernteam (3-6 personen per school)

Op aanvraag

HANDEN UIT DE MOUWEN

Werkplaats op locatie: Onze Meesters Inrichting en materialen zijn inspirerende en praktische aanpakkers in het kwadraat. Zij helpen graag bij het opruimen, ordenen en inrichten van een uitnodigende en uitdagende leefleeromgeving in jouw groep, school of kindcentrum (PO - VO - MBO).

Doelgroep:

team, deelteam, kernteam (3-6 personen per school)

Zie websites

MEESTERS VAN BUITEN

Er valt veel te leren van meesterlijke Meesters. Activiteiten door onder andere: Bazaltgroep (LAO), BCO (LAO), IJsselgroep (LAO), Het Leren Organiseren (TAO), Marnix (TAO), Stichting NIVOZ, CPC - Centrum Pedagogisch Contact.

Doelgroep:

team, leidinggevende

terreinen_lang.png
WhatsApp Image 2023-01-17 at 13.50_edited.png
AAN HET WERK 
TERREINEN VAN INVLOED
bottom of page