top of page
kurk.jpg
Leerlus.._edited.png
Rode bril.jpg

Leven is een boeiende aaneenschakeling van leermomenten. Startend bij het moment dat je met je Rode bril vol goede moed deze wereld instapt. Onderweg ontdek je van alles. Over jezelf. Over anderen. Over de wereld. Over het leven.

kurk.jpg
Leerlus rode bril.jpg

Vertragen.
Voelen.
Vertrouwen.

Leven ís leren en dat doe je iedere dag. De Leerlus is een middel om dat voor kinderen zichtbaar te maken. Je kunt de Leerlus bijvoorbeeld gebruiken als leren en leven even lastig(er) voelt. In de Leerlus zit plezier, gevoel én vertraging. Zichtbaar als een continue groei met een stuwende kracht voorwaarts.  

 

Help de kinderen die aan je zijn toevertrouwd te vertragen, voelen, vertrouwen. Laat ontdekken wat voor dít kind werkt in een bepaalde situatie. Zo vergroot je het vertrouwen in hun eigen lerend vermogen én ervaren ze de kracht van ontwikkelen van binnenuit. ♡

Leerlus_edited_edited_edited.png

Mooi voor in je groep of school. Afdrukken, ophangen en oefenen maar!

 

Klik op een poster voor een grotere versie. 

Leven en leren gaan niet vanzelf. Bij niemand. Je moet er soms echt moeite voor doen. Als het lastig wordt, voel je dat. Je ervaart dan een vorm van onrust. Frustratie. Boosheid. Verdriet. Het kan van alles zijn. Je voelt je uit balans. Op wat voor manier dan ook.

kurk.jpg

leven
lang
leren

In je hele leven, of het nu in je werk, thuis of op school is, kom je steeds vanzelf een volgende uitdaging tegen. De ene is kleiner en de andere groter.

 

Soms duik je een diepe put in en kan leven en leren bijzonder zwaar voelen. Zo’n diepe put kost veel meer moeite en het kan langer duren voor je weer succes ervaart en balans voelt. Maar als je jezelf steeds de tijd gunt om te vertragen en te ontdekken wat voor jou werkt in een bepaalde situatie, vergroot je het vertrouwen in je eigen lerend vermogen en ervaar je de kracht van ontwikkelen van binnenuit.

..png
kleur.png

Eerste Hulp Bij Onrust

Gebruik de EHBO kaart als je op momenten moeite hebt om rust in jezelf te vinden. Ook handig voor de kinderen in je groep!

kurk.jpg

Vakmanschap ontwikkelen

Krijg ondersteuning en begeleiding van een Meester van binnenuit om onderbouwd, verantwoord en op eigen wijze te ontwikkelen van binnenuit. 

bottom of page