top of page
kamp
kamp
..png

Een paar dagen vol plezier én inhoud. Uit de waan van de dag. Afstand nemen.

Vertragen. Voelen. Vertrouwen. Verbinden. Spelen. Zonder kinderen. Maar mét je hele team. Een tweedaagse om niet snel te vergeten. Verrassend leerzaam, opvallend diepgaand, bijzonder verbindend en gewoon knettergezellig.

Voor teams die willen ontwikkelen van binnenuit.

Impressie

..png

Versterk de leefleergemeenschap die jullie als team met elkaar vormen en werk aan een vruchtbare bodem voor duurzame ontwikkeling van binnenuit.

Vooraf

Een aantal weken vooraf aan het kamp, komen we langs op je school om contact te maken, sfeer te proeven, het team te ontmoeten en de concrete behoefte helder te krijgen. Als nog niet iedereen bekend is met het ontwikkelpad, kunnen we tijdens dit bezoek ook een presentatie van Nicole inplannen voor het hele team.

Ontwikkelpad

Het ontwikkelpad vormt de routekaart voor deze volledig verzorgde en inspirerende dagen. Je stapt samen uit de waan van de dag om de vertraging op te zoeken en verbinding te maken, met jezelf én met elkaar. Het gaat dan om vragen als: Wie ben ik? Wie ben jij? Wat kunnen wij? 

Programma

Met de informatie uit het schoolbezoek stemmen we de inhoud verder af op actualiteit en behoefte en maken we de activiteiten op maat. Het programma blijft altijd half-open, zodat er ruimte is om tijdens het kamp in te kunnen spelen op wat ter plekke nodig lijkt en van binnenuit ontstaat.

Opbrengst

Aan het eind van het schoolkamp heb je niet alleen een paar mooie en fijne dagen gehad met elkaar, maar ook waardevolle inzichten opgedaan en praktische hulpmiddelen gekregen om in de praktijk mee aan de slag te gaan. 

..png

Data en locatie

Er kan veel! Contact voor mogelijkheden.

Ontvangst op de eerste dag in de ochtend en afsluiting op op de tweede dag aan het eind van de middag. Exacte tijden en data in overleg.

 

Basiskamp in Noord-Brabant: Overnachten op een kleinschalige glamping in Mongoolse yurts, Finse kota’s, een pipowagen of een tipi. Heerlijk in de natuur. Terug naar de basis met de nodige voorzieningen. Echt een plek om er samen even helemaal uit te zijn.

 

Wil je wat meer luxe en minder weersafhankelijk? Ook dat kan! We reserveren voor jouw team dan een heerlijk comfortabele en eigentijdse groepsaccomodatie en je ontvangt een offerte op maat. In contact verkennen we de mogelijkheden.

WhatsApp Image 2023-11-08 at 13.12.51.jpeg
kurk.jpg

Hoe weet ik of dit iets is voor mijn team?

Stop met rennen. Vertraag, voel, vertrouw.

Het schoolkamp is bedoeld voor teams die ergens voelen dat het systeem knelt en daar iets aan willen doen. Van die teams die niet geloven in de zoveelste vernieuwing van buiten, maar hun onderwijs samen willen ontwikkelen van binnenuit. Niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht.

Ontwikkeldag.JPG

Kosten

Volledig verzorgde tweedaagse

Basisbedrag per organisatie

Programma en begeleiding, inclusief voorbereiding, uitvoering en materialen

€ 8.200,00 per school (tot 20 deelnemers);

€ 10.800,00 per school (20 - 32 deelnemers).

 

Kosten per deelnemer

Ontvangst met lekkernij, koffie, thee, water, lekkers, vers fruit, eenmaal ontbijt, tweemaal eenvoudige lunch met streekproducten, eenmaal diner, eenmaal borreltijd (hapjes, onbeperkt wijn, bier, fris, sap), overnachting en verblijf op unieke locatie.
 

€ 215,- euro per persoon

Bovenstaande tarieven gelden voor het basiskamp in Noord-Brabant. Wil je een meer luxe versie of ben je met een groter team? Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

* De totale factuur wordt naar school gestuurd.

* Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.

__edited.png

De kracht van een team zit in de rijkdom van verschillen en de erkenning en waardering ervan. Tijdens het schoolkamp horen we ieders stem en maken we vanuit vertrouwen ruimte voor elke eigen wijsheid. Onder andere door de tijd te nemen, contact te maken, naar binnen te keren, verhalen te delen, goede gesprekken te voeren, te spelen, vuurtjes aan te steken en plezier te maken. Teambuilding in het kwadraat :-)

Matroesjka_edited.jpg

Hee! Wie ben jij?

Wat als we proberen elkaar wat meer te begrijpen? Als we niet tegenover, maar naast elkaar gaan staan? Wat als we ons best doen de ander écht te zien?  

bottom of page