top of page
kurk.jpg
Nicole Hanegraaf I Keynotespreker
Nicole Hanegraaf I inspirerend spreker onderwijs
Nicole Hanegraaf I inspirerend spreker

Nicole raakt. Altijd. Zij spreekt uit ervaring, geeft taal aan wat je diep van binnen weet en zet aan om in beweging te komen.

 

Met het Ontwikkelpad als routekaart deelt zij op luchtige wijze waardevolle inzichten en handige hulpmiddelen in de beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Nicole maakt bewust dat JIJ ertoe doet en daagt uit vooral te gaan dóen.

AUTHENTIEK, ENERGIEK, INTERACTIEF, VERRASSEND.

.
scheur
...
...

Met haar licht Brabants accent, positieve energie en rake zelfspot, neemt zij je mee in de vertraging. Want waarom blijven we maar rennen? En waar rennen we eigenlijk heen? Luister je wel genoeg naar je stem van binnenuit?

 

Nicole schrijft en spreekt over de beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Ook is zij sparringpartner en adviseur van bestuurders en directies in het sociaal domein, mede-oprichter en bestuurder van coöperatie IK Ontwikkel, en oprichter en eigenaar van Leefleerschool VAN BINNENUIT. 

 

Zij kent de praktijk als geen ander en werkte onder andere als leerkracht, intern begeleider, directeur van verschillende scholen en kindcentra, portefeuillehouder kwaliteit en ontwikkeling voor een grote stichting en projectleider kwaliteit voorschoolse educatie voor 17 kindcentra. Nicole ontdekte hoe je bestaande systemen van binnenuit hervormt, wat daarin niet werkt en ook wat er juist wél toe doet. Haar missie is dat ieder kind in onderwijs en opvang in 2028 kan ontwikkelen van binnenuit. 

spreker Nicole_edited.jpg
sticker

Stop met rennen.

Vertraag. Voel. Vertrouw.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit. ♡

JIJ maakt verschil!

Dit is geen saaie lezing, maar een interactief verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Van hoop, liefde en vertrouwen. Nicole voert je mee over je eigen ontwikkelpad van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Onderweg maak je onder andere kennis met theorie van de Rode bril en het ABC van binnenuit.  

..png

Doelgroep

Iedereen die met kinderen, jeugd en jongeren werkt of bij erbij betrokken is. In welke rol of verantwoordelijkheid dan ook. Onder andere voor onderwijs, opvang, (jeugd)zorg, sport- en cultuursector. 

 

Nicole verzorgt ook bijeenkomsten voor studenten, opleiders, ouders en andere opvoeders.

Thema's

Lezingen van Nicole gaan over thema's als: mens- en wereldgericht werken, vakmanschap, hervormen van binnenuit, het systeem als fuik, gedragsverandering, inclusiviteit, kwaliteit en leiderschap.
 

Een lezing wordt op maat gemaakt en heeft altijd als rode draad dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. 

Data en locatie

Een lokaal of theater. Een teambijeenkomst of groot congres. Minder dan 10 of meer dan 1.000 mensen. Buiten of binnen. Een lezing als keynote, Meesterklas of als onderdeel van een geheel verzorgde dag.

 

Vertel je wensen en je ontvangt een voorstel op maat!

Kosten

​Tariefindicatie voor een keynote:

1.400 - 3.400 euro
 

Doe vrijblijvend een aanvraag voor een offerte op maat.


Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.

Een lezing van Nicole is maatwerk. Tijdens een verkennend gesprek neemt zij thema, doelgroep en wensen met je door. Vervolgens wordt de lezing grondig voorbereid zodat het een ervaring wordt om nog lang over na te praten.

...
kurk.jpg

UITBREIDING

...

Een lezing varieert van 45 - 90 minuten. Uitbreiding naar een halve of hele dag is mogelijk. Afhankelijk van het thema, de mensen en wensen komen we met meer Meesters en Ondersteuners voor een energieke dag op maat. Met verschillende werkvormen brengen we kleine en grote groepen met liefde en plezier in beweging van binnenuit.

Boekenkist

ONDERWIJS VAN BINNENUIT

De boekenkist

Na afloop is er mogelijkheid om het boek aan te schaffen. In de boekenkist zitten ongeveer 30 exemplaren. Nicole probeert ook altijd even tijd te maken het boek te signeren.

 

Op verzoek kunnen er meer exemplaren meegenomen worden. 

kurk.jpg
scheur_edited_edited.png

Ontwikkeling van binnenuit

Werk je in een school of kindcentrum? Wil je niet systeemgericht, maar mens- en wereldgericht werken? Dan zijn we met liefde en plezier van betekenis! 


Ervaren Meesters van binnenuit inspireren, ondersteunen, begeleiden en verbinden jou en je collega's, zodat jouw school of kindcentrum een plek wordt waar mensen graag werken en waar ieder kind kan ontwikkelen van binnenuit. 

bottom of page