top of page
kurk.jpg

Kom alleen of neem een vriend, vriendin of collega mee en ont-moet leerkrachten, pedagogisch werkers, docenten, intern begeleiders, kwaliteitscoördinatoren, unitleiders, mentoren, directeuren, bestuurders, jongeren, zorgverleners, ondersteuners, begeleiders, ouders en andere gelijkgestemden in beweging van binnenuit. Welkom!

kurk.jpg

Programma
Zaterdag 12 oktober 2024

Laagdrempelig en ongedwongen met het Ontwikkelpad als routekaart. Vertragen, verbinden, verhalen delen, materialen ontdekken, spelen, plezier maken, in open werkplaatsen, op de markt of gezellig in het café. Met ieder uur een vragenvuur!

11.00 Welkom en blok 1

Samen op Ontwikkelpad

Nicole opent met een inspirerend verhaal.

Eerste ronde activiteiten. 

13.00 Lunch en meer

Met soep en broodjes

Lekker lantenfanten of zinnen prikkelen.  

14.00 Blok 2

Voor ieder wat wils

Jong muzikaal talent Immer speelt van binnenuit.

Tweede ronde activiteiten. 

16.00 Afsluiten 

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit

Afsluiten om niet snel te vergeten. 

Heb je een tof idee of mooie activiteit waarmee je bij wilt dragen aan deze dag? Hartstikke leuk! Geef het door bij het aanmelden en dan nemen we contact op om even af te stemmen. 

..png
Meer mens- en wereldgericht werken in onderwijs, opvang en (jeugd)zorg? Welkom en ont-moet gelijkgestemden!
Wanneer
12 okt 2024, 11:00 – 16:30
Waar
Hoeve Kakelbont,
Boompjesdijk 11, 4671 PR Dinteloord, Nederland
Wat zeg je dan?
Daar wil ik bij zijn!
kurk.jpg

Een hele dag om elkaar te ont-moeten! Op een toffe plek. Laagdrempelig en ongedwongen. Elkaar inspireren. Ondersteunen. Versterken. AAN gaan. Vuurtjes verbinden. Met het Ontwikkelpad als routekaart naar betekenisrijk onderwijs, liefdevolle opvang en menselijke (jeugd)zorg.

Ik kijk uit naar je komst!”

kurk_edited.jpg
Hoeve Kakelbont.jpg

Hoeve Kakelbont

Hoeve Kakelbont is een beleving. Sinds 2007 is het boerenerf van de hoeve een plek waar mensen van jong tot oud samenkomen. Een plek waar fruit geteeld wordt, waar diverse doelgroepen met een zorgvraag een activerende dagbesteding vinden en waar er voor kinderen van 0 tot 4 jaar agrarische kinderopvang geboden wordt. Een groene rustige omgeving midden in de Dinteloordse polder.

Jessie.jpg

Onze gastvrouw op de hoeve is Jessie Janssens, leidinggevende Zorg en daarnaast eigenaar van een holistische praktijk.

 

Jessie is een groot ambassadeur van het gedachtengoed van binnenuit. Sterker: het is de manier waarop zij dagelijks leeft en werkt. Jessie laat zien wat er kan ontstaan als je kijkt door een Rode bril, handelt vanuit het ABC en als je vooral gewoon gaat dóen. 

kurk_edited.jpg
..png

Over

Immer Roelandse

Een aantal jaren geleden ontmoette Nicole een jong muzikaal talent bij opnames voor een radioprogramma. Het werd een ont-moeting om niet snel te vergeten.  

Immer raakt. Hij opent het middagdeel op zijn eigen unieke wijze. Inmiddels wat jaren ouder, maar zijn geluid komt nog steeds van binnenuit.  

Of het kan maar hoe
..png

van systeemgericht naar mens- en wereldgericht

Leefleerschool VAN BINNENUIT

Van binnenuit inspireren, ondersteunen, begeleiden en verbinden we jou en je collega's met liefde en plezier bij beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. 

Ons doel? Een land vol scholen en kindcentra waar jong en oud kan ontwikkelen van binnenuit in 2028. Om dat te bereiken werken we vanuit het gedachtegoed van Nicole Hanegraaf en kun je bij ons onder andere terecht voor inspirerende lezingen, teamdagen, ont-moetingen, informatiebijeenkomsten, advies, het versterken van eigen vakmanschap van binnenuit en andere scholing. Altijd op maat. Voel je welkom!

bottom of page