top of page

Over mij


Ruim 20 jaar geleden ben ik als zij-instromer gestart in het onderwijs. Ik heb het altijd heerlijk gevonden om samen met collega’s mooi onderwijs te ontwerpen vanuit leerlijnen. Iedere dag een beetje beter. Ik kreeg steeds meer zicht op de ontwikkeling van kinderen door me te verdiepen in theorie, door uit te proberen en te vertragen. Eerst als leerkracht, later als coördinator en Meester van binnenuit.

 

Ik geloof in vakmanschap van de professional. Dat onderwijs beter, mooier en rijker wordt door de vakmensen die zich daar iedere dag voor inzetten. Daaraan bijdragen door mee te doen als Meester van binnenuit doe ik het liefst. Bijvoorbeeld door mee te denken over een thema-voorbereiding of voor te doen hoe je samen met kinderen teksten kunt schrijven en lezen. Als meester in de groep, in werkplaatsen en in meesterklassen, maak ik gebruik van de materialen van IK Ontwikkel.

Badges

 • Ambassadeur
  Ambassadeur
  Deelt eigen ervaringen en versterkt zo de beweging van binnenuit.
 • Meester
  Meester
  Zet eigen kennis en kunde in om anderen van binnenuit te ondersteunen.
 • Leer-kracht
  Leer-kracht
  Zorgt in de praktijk dag kinderen kunnen ontwikkelen van binnenuit.

Overzicht

Bedrijf
https://www.ikontwikkel.com/

kurk.jpg

Ik doe mee!

We hoeven niet te wachten. Het systeem zijn wij. Van binnenuit bewegen we naar onderwijs, opvang en (jeugd)zorg waar ieder kind kan ontwikkelen van binnenuit.  

Anneleen Mulder

Beheerder

Meester in wereldwijs taalonderwijs II IK-Ontwikkelaar II Redacteur tijdschrift MeerTaal

Ambassadeur
Meester
Leer-kracht
+4
Meer acties
bottom of page