top of page

Over mij
Wordwide explorer of human kindness, staat er op mijn socials. Een jaar lang heb ik mogen reizen rond de wereld.

Dit was voor mij genieten van ongekende vrijheid, van het ontdekken van onbekende culturen, van opgaan in prachtige ongerepte natuur en van bijzonder mooie mensen ontmoeten.


Het was ook het moment voor een nieuwe stap op mijn pad. Ik heb onderweg ook mijn eigen pad gelopen, om te ontdekken wat me blij maakt en waar ik nieuwe energie van krijg: – vrijheid, flexibel zijn – fotograferen, in beeld brengen van mens en natuur – bijdragen aan onderwijs van binnenuit – creëren en inrichten van rijke leef- en leerruimtes die uitdagen.


In september 2023 werd METNICI geboren, een bedrijf waarin ik met deze ontdekkingen, mijn ervaringen en expertise aan de slag ben gegaan.

Ik ondersteun ontwikkeling in scholen van systeemgericht naar mens- en wereldgericht samen met leerkrachten, KC'ers, en directies.


Daarnaast ben ik ontwikkelaar bij IKOntwikkel. In oktober 2023 ben ik gestart aan de fotovakschool om technisch vaardiger te kunnen fotograferen.❤️

Badges

  • Meester
    Meester
    Zet eigen kennis en kunde in om anderen van binnenuit te ondersteunen.

Overzicht

Voornaam
Nici
Achternaam
Schwandt
E-mailadres
nici@van-binnenuit.com
Bedrijf
METNICI
Adres
Tweede Markstraat 16

kurk.jpg

Ik doe mee!

We hoeven niet te wachten. Het systeem zijn wij. Van binnenuit bewegen we naar onderwijs, opvang en (jeugd)zorg waar ieder kind kan ontwikkelen van binnenuit.  

Nici Schwandt

Beheerder

IKOntwikkelaar, On(der)wijs ondersteunend METNICI

Meester
+4
Meer acties
bottom of page