top of page

Over mij


Mijn missie is dat ieder kind in 2028 kan ontwikkelen in Onderwijs van binnenuit. ♥️


Ruim 25 jaar geleden begon ik als juf. Het was een meisjesdroom die uitkwam. De kinderen in mijn eerste vaste groep 3 maakten dat ik al snel besefte dat het systeem voor (te) veel kinderen knelt en geen recht doet aan ieders eigenheid en talenten. Dat raakte en heeft me vanaf dat moment niet meer losgelaten. In de jaren die volgde ontdekte ik dat het mogelijk was om bestaande logge systemen te hervormen. Met heel diverse teams gingen we van binnenuit dóen en dit zorgde voor een beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. 


Sinds 2021 ben ik zelfstandige met een missie. Ik schreef het boek Onderwijs van binnenuit, geef lezingen, werd oprichter en bestuurder van de coöperatie IK Ontwikkel, sparringpartner van bestuurders en directies in het sociaal domein en oprichter en eigenaar van Leefleerschool VAN BINNENUIT.


Ik word blij als ik zie dat mensen AAN gaan. De beweging van binnenuit geeft hoop en vertrouwen in een mooie toekomst voor onze kinderen. Een toekomst waar ieder kind kan ontwikkelen van binnenuit. Ik wil daar waar ik kan bijdragen aan die beweging.


👉🏻 In de verte zie ik een wereld waar ieder kind zich gezien, erkend en gewaardeerd voelt. Waar je allemaal welkom bent, er mag zijn, erbij hoort. Waar ieder mens van gelijke waarde is en er op eigen wijze toe doet. Gewoon. Om wie jij bent en wat je brengt. Ik wil bijdragen aan die wereld waar mensen lief (en liever) zijn. Waar oprechte aandacht is voor elkaar, waar we het met elkaar 'goed' hebben, waar we verantwoordelijkheid nemen en samen zorgen. Voor onszelf, elkaar en de wereld om ons heen. Waar niet het systeem, maar ieders welzijn en ontwikkeling centraal staat. ♥️


Ik zie ernaar uit je te ont-moeten.

Graag tot eens! Nicole


𝗗𝗲 𝗺𝗼𝗼𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗻𝘁𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝘂𝗶𝘁 ♡

Meer over mijBadges
  • Meester
    Meester
    Zet eigen kennis en kunde in om anderen van binnenuit te ondersteunen.
Overzicht
Bedrijf
Leefleerschool VAN BINNENUIT

kurk.jpg

Ik doe mee!

We hoeven niet te wachten. Het systeem zijn wij. Van binnenuit bewegen we naar onderwijs waar ieder kind kan ontwikkelen van binnenuit.  

Nicole Hanegraaf

Nicole Hanegraaf

Beheerder

Auteur II Spreker II 𝗜𝗞 𝗢𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹aar II Oprichter 𝗟𝗲𝗲𝗳𝗹𝗲𝗲𝗿𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹 𝗩𝗔𝗡 𝗕𝗜𝗡𝗡𝗘𝗡𝗨𝗜𝗧 🌱

Meester
+4
Meer acties
bottom of page