top of page
kurk.jpg
scheur_edited_edited.png
Ontwikkeldag.png
Van binnenuit
  • Naar meer mens- en wereldgericht werken;

  • Spelen mét inhoud;

  • Inspiratie, verbinding, plezier en het goede gesprek.

Een inhoudelijke dag onder leiding van Nicole vol plezier en diepgang, speciaal voor teams van scholen en kindcentra. Contact staat deze dag centraal. Zowel ieder met zichzelf als jullie samen met elkaar. Met het Ontwikkelpad als routekaart, spelen jullie met inhoud. Je krijgt nieuwe inzichten, handige hulpmiddelen en bouwt aan een stevige teambasis om voor ieder kind het verschil te maken.

..png

Ook bijzonder geschikt voor directie- of managementteams.  

kurk_edited.jpg
sticker
sticker

DE MOOISTE DINGEN ONTSTAAN VAN BINNENUIT

Terug naar de bedoeling, vertragen, elkaar bevragen, veel spelen, verhalen delen, samen dromen, denken, doen, leren, werken en plezier maken. En daarbij ontdekken dat de manier waarop je kijkt verschil maakt. We gebruiken de Rode bril als een van de hulpmiddelen om meer mens- en wereldgericht te kunnen werken. Deze manier van kijken kan iedereen kan leren, zorgt voor verbinding, helpt om echt contact te maken én maakt dat dingen lukken. Oefenen maakt bewust en brengt teams positieve energie en beweging van binnenuit.

Het Ontwikkelpad vormt de routekaart voor een volledig verzorgde en inspirerende dag. Stap samen uit de waan van de dag om de vertraging op te zoeken en verbinding te maken. Met jezelf én met elkaar.

Versterk de leefleergemeenschap die je als team met elkaar vormt en werk aan een vruchtbare bodem voor duurzame ontwikkeling van binnenuit.   

..png

Doelgroep

Teams (10 - 250) professionals die met kinderen, jeugd en jongeren werken en leidinggevenden die durven geloven dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit. 

Datum en locatie

Start rond 9.00 uur en afsluiting rond 16.00 uur. Exacte tijden en data in overleg. Een fijne locatie zoeken we in overleg. Doe je zelf of wij doen dat voor je. 

Meester(s)

Deze dag wordt begeleid door minimaal twee Meesters van binnenuit, waaronder Nicole zelf. Totaal aantal is afhankelijk van de grootte van de groep.

stop.jpg

Kosten

Compleet verzorgde dag

Basisbedrag per organisatie*

Een basisbedrag voor programma en begeleiding, inclusief voorbereiding, uitvoering en materialen.

 

Kosten per deelnemer

Ontvangst met lekkernij, koffie, thee, water, lekkers, vers fruit, eenvoudige lunch met streekproducten, verblijf op een toffe locatie.
 

Na overleg ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Kosten zijn afhankelijk van locatie en wensen. 

En wil je zelf locatie regelen? Dat kan natuurlijk ook! We denken graag met je mee. 

Optie: De dag starten met een safari naar een inspirerende plek waar je kunt ontwikkelen van binnenuit. 

* Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.

scheur

Als je de keuze maakt voor een Ontwikkeldag van binnenuit, plannen we een (video)belafspraak met Nicole om in Contact de Actualiteit en Behoeften van jouw team te verkennen. Op basis van dat overleg maken we het programma op maat.

kurk_edited.jpg

Het Ontwikkelpad is de routekaart voor deze inspirerende en energieke Ontwikkeldag. Dit model voor systeemverandering van binnenuit geeft teams houvast om meer mens- en wereldgericht te werken. 

bottom of page