Praatplaat.png
Downloaden van de praatplaat via deze link.

Spreker van Binnenuit

JIJ doet ertoe!

Hoe zou onderwijs eruit zien als het niet systeemgericht was, maar mens- en wereldgericht? Hoe beweeg je van 'allemaal langs dezelfde lat' naar boeiend onderwijs op maat voor iedereen? Hoe gaan we van welvaart naar welzijn? 

Nicole Hanegraaf vertelt en inspireert in deze boeiende en interactieve Meesterklas. Aan de hand van een levensgrote praatplaat word je meegenomen in ontwikkelen in onderwijs van Binnenuit. 

  • WAAR we staan en WAAROM we doen wat we doen in het huidige systeem;

  • WAAROM ontwikkelen in onderwijs van Binnenuit juist nu zo hard nodig is;

  • HOE scholen bewegen van systeemgericht, naar mens- en wereldgericht;  

  • WAT ontwikkelen in onderwijs van Binnenuit kenmerkt;

  • WAT sleutels zijn voor succes.

Interactief

In beweging van binnenuit

Een MeesterKlas van Nicole is geen gewone lezing, maar een interactief verhaal wat raakt. Meer dan een vertelling en vooral iets wat je mee moét maken. Als spreker verzorgt Nicole regelmatig MeesterKlassen voor met name het primair onderwijs, waarbij ‘inspiratie’ en ‘enthousiasme’ de kernwoorden vormen. Het is een verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Thema's als 'inclusief onderwijs', 'kansenongelijkheid', 'eigenaarschap' en 'regeneratief onderwijs' komen daarbij aan bod.  Je ontdekt wat er voor jou toe doet en voelt je aangesproken om van binnenuit in beweging te komen.
 

Bruisend en op maat

Op locatie

Deze MeesterKlas  kan op maat worden aangeboden. Voor grotere en kleinere groepen. Voor ouders en leerkrachten. Voor bestuurders en teams. Voor scholen en stichtingen. Van 45 minuten op een stoel tot een actief dagprogramma vol inzichten om een volgende stap te kunnen maken in jouw ontwikkeling in onderwijs van Binnenuit!

 

Ook op jouw locatie  (PO - VO - MBO - HBO - Universiteit)? 
Neem Contact op voor meer informatie.