top of page
kurk.jpg
Nicole.png
inspirerend_edited.png

Nicole Hanegraaf is een boeiende (keynote) spreker die weet te raken. Zij geeft taal aan wat je diep van binnen weet en zet aan om in beweging te komen. Met het ontwikkelpad als routekaart deelt zij op eenvoudige en luchtige wijze tal van waardevolle inzichten en handige hulpmiddelen in de beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Haar missie is dat ieder kind kan ontwikkelen in Onderwijs van binnenuit. Haar lezingen inspireren en dagen uit vooral te gaan dóen.

AUTHENTIEK, ENERGIEK, INTERACTIEF, VERRASSEND.

.
scheur

Met haar licht Brabants accent, positieve energie en rake zelfspot, neemt Nicole je op eigen wijze mee in de vertraging. Want waarom blijven we toch maar rennen? En waar rennen we eigenlijk heen? Luisteren we genoeg naar wat onze eigen stem van binnenuit te zeggen heeft?

 

Nicole was onder andere leerkracht, directeur van verschillende scholen en kindcentra, portefeuillehouder kwaliteit en ontwikkeling voor een grote stichting en projectleider voorschoolse educatie voor 17 kindcentra. Met heel diverse teams hervormde zij bestaande organisaties van binnenuit. 

 

Sinds 2021 werkt zij als zelfstandige. Zij schreef het boek Onderwijs van binnenuit, geeft lezingen, werd oprichter en bestuurder van de coöperatie IK Ontwikkel, sparringpartner van bestuurders en directies in het sociaal domein en oprichter en eigenaar van Leefleerschool VAN BINNENUIT. 

 

Verwacht geen saaie lezing, maar een interactief verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Van hoop, liefde en vertrouwen. Aan de hand van verhalen, anekdotes en beelden neemt Nicole je mee over het ontwikkelpad van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. Een pad waar iedereen voor kan kiezen. De weg naar duurzame verandering is de weg naar binnen. Dat betekent dat JIJ verschil maakt!

spreker Nicole_edited.jpg

Stop met rennen.

Vertraag, voel, vertrouw.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit.

..png

Doelgroep

Iedereen die met kinderen, jeugd en jongeren werkt of bij erbij betrokken is. In welke rol of verantwoordelijkheid dan ook.

 

Nicole verzorgt ook bijeenkomsten voor ouders en andere opvoeders.

Thema's

  • Stop met onderwijs vernieuwen. 

  • Kinderen zijn niet stuk.

  • Over toetsen:
    IK Ontwikkel verrassend anders.

  • Willen alle vakmensen gaan staan? 

  • Tijd voor leiderschap van binnenuit. 

Data en locatie

Een klaslokaal of een theater. Een teambijeenkomst of een groot congres. Minder dan 10 of meer dan 1.000 mensen. Buiten of binnen. Een lezing als keynote, Meesterklas of als onderdeel van een geheel verzorgde dag.

 

Vertel je wensen en je ontvangt een voorstel op maat!

Kosten

Tarief* voor een lezing tot 90 minuten: € 840,00 + € 4,40 per deelnemer.
 

*Inclusief voorgesprek, voorbereiding en uitvoering. Exclusief reiskosten.


Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.

Een lezing van Nicole is maatwerk. Tijdens een verkennend gesprek neemt zij thema, doelgroep en wensen met je door. Vervolgens wordt de lezing grondig voorbereid zodat het een ervaring wordt om nog lang over na te praten.

kurk.jpg

UITBREIDING

Een lezing varieert van 45 - 90 minuten. Uitbreiding naar een halve of hele dag is mogelijk. Afhankelijk van het thema, de mensen en de wensen komen we met meer Meesters en Ondersteuners voor een actieve dag op maat. Met verschillende werkvormen brengen we kleine en grote groepen met liefde en plezier in beweging van binnenuit.

Boekenkist

ONDERWIJS VAN BINNENUIT

De boekenkist

Ervaring leert dat mensen na een activiteit van Nicole haar boek willen aanschaffen. Voor de liefhebbers is achter in de auto een boekenkist mee met ongeveer 30 exemplaren. Na de lezing kunnen mensen het boek kopen en laten signeren.

 

Het boek cadeau doen aan alle deelnemers? Dan nemen we een mooie aanbieding op in de offerte. 

kurk.jpg
bottom of page