top of page

INSPIRERENDE SPREKER ONDERWIJS

Nicole Hanegraaf is een boeiende spreker die weet te raken. Zij geeft taal aan wat je diep van binnen weet en zet aan om in beweging te komen. Met het ontwikkelpad als routekaart deelt zij op eenvoudige en luchtige wijze tal van waardevolle inzichten en handige hulpmiddelen. Haar lezingen hebben diverse thema's en dagen je uit vooral te gaan dóen.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit. ♡

INSPIRERENDE SPREKER ONDERWIJS

Wat gaan we doen

Laat je onderdompelen in het gedachtengoed van Nicole. Met haar licht Brabants accent, positieve energie en af en toe rake zelfspot, neemt zij je op eigen wijze mee in de vertraging. Want waarom blijven we toch maar rennen? En waar rennen we eigenlijk heen? Luisteren we genoeg naar wat onze eigen stem van binnenuit te zeggen heeft?


Een lezing van Nicole kan onder andere gaan over de beweging van systeemgericht naar mens- en wereldgericht, hervorming van binnenuit, inclusief onderwijs, persoonlijk leiderschap of ontwikkelingsgericht toetsen. Verwacht geen saaie lezing, maar interactieve verhaal van mogelijkheden zien en keuzes maken. Aan de hand van verhalen, anekdotes en beelden word je meegenomen over je eigen ontwikkelpad van systeemgericht naar mens- en wereldgericht. De weg naar duurzame verandering is daarbij de weg naar binnen.


Stop met rennen. Vertraag, voel, vertrouw.

De mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


Een lezing van Nicole is maatwerk. Tijdens een verkennend gesprek neemt zij thema, doelgroep en wensen met je door. Vervolgens wordt de lezing grondig voorbereid zodat het voor de deelnemers een ervaring wordt om nog lang over na te praten.


Doelgroep

Ieder met kinderen, jeugd, jongeren werkt. In welke rol of verantwoordelijkheid dan ook. Nicole verzorgt ook bijeenkomsten voor ouders en andere opvoeders.


De lezing van Nicole Hanegraaf vond ik formidabel en heeft me echt geraakt. Helemaal geweldig. ~ Gerard Lont

Data en locatie

Een klaslokaal of een theater, een teambijeenkomst of een groot congres, buiten of binnen, een lezing als keynote, masterklas of als onderdeel van een geheel verzorgde dag: Vertel je wensen en we maken een voorstel op maat!Meester van binnenuit

Nicole Hanegraaf is spreker en auteur van het boek Onderwijs van binnenuit, IK Ontwikkelaar, initiatiefnemer van #hogebomen en oprichter van Leefleerschool VAN BINNENUIT. Zij is al haar hele leven actief in het onderwijs en begon haar carrière als leerkracht op een school voor ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). Later werd zij onder andere intern begeleider, directeur van een kindcentrum en van verschillende basisscholen, welke onder haar leiding van binnenuit de beweging maakten van systeemgericht naar mens- en wereldgericht.


Authentiek, interactief, verrassend. Nicole raakt. Altijd!


Kosten

Het tarief voor een lezing tot 90 minuten: € 840,00 + € 4,40 per deelnemer


* Inclusief voorgesprek, voorbereiding, uitvoering en materialen. Exclusief reiskosten;

* Een lezing kan variëren van 45 - 90 minuten. En zelfs een uitbreiding tot een halve of hele dag is mogelijk. Je ontvangt dan een passende offerte en we komen met meer mensen voor een actief programma, wat gegarandeert zorgt voor verbinding en beweging van binnenuit!;

* Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Goed te weten

Meesters van binnenuit werken vanuit het gedachtengoed van Nicole Hanegraaf en inspireren, ondersteunen en begeleiden professionals in scholen en kindcentra om de plek te worden die zíj van binnenuit willen zijn. Alle activiteiten worden op maat gemaakt. Neem vrijblijvend Contact op en vertel ons je vraag of behoefte.

De vraag is niet óf het kan, maar hóe het kan.

Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!
bottom of page