top of page

ONTWIKKELDAG OP TOFFE LOCATIE

Een innoverende dag onder leiding van Nicole met het ontwikkelpad als routekaart. Om samen te bouwen aan een stevige basis voor ontwikkeling van binnenuit. Contact staat daarbij centraal. Zowel met jezelf als met elkaar. Ervaar dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit.

Een cadeau voor teams die willen ontwikkelen van binnenuit!

ONTWIKKELDAG OP TOFFE LOCATIE
Wat gaan we doen?

In verschillende activiteiten versterk je de leefleergemeenschap die jullie als team met elkaar vormen en werk je aan een vruchtbare bodem om de plek te worden die je als school of kindcentrum van binnenuit wilt zijn: een stevige (team)basis voor duurzame ontwikkeling.


Elkaar echt zien.

Elkaar echt horen.

Er allemaal bij horen.

En voelen dat je ertoe doet.


Het ontwikkelpad vormt de routekaart voor deze volledig verzorgde en inspirerende dag. Samen stap je uit de waan van de dag om de vertraging op te zoeken en verbinding te maken, met jezelf én met elkaar. Wie ben ik? Wie ben jij? Wat kunnen wij? Daarbij is de rode draad dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


Jullie gaan terug naar de bedoeling, stellen vragen, spelen, delen verhalen, werken samen en maken plezier. Daarbij ervaar je dat de manier waarop je kijkt verschil maakt. De Rode bril wordt ingezet als hulpmiddel om te kijken van binnenuit. Dat zorgt voor verbinding, helpt om echt contact te maken én maakt dat dingen lukken. Oefening zorgt voor bewustwording en brengt in ieder team veel positieve energie en beweging van binnenuit.


Als je de keuze maakt voor een Ontwikkeldag op een toffe locatie, plannen we een (video)belafspraak met Nicole om Actualiteit en Behoeften van jouw team te verkennen. Op basis van dat overleg wordt het programma op maat gemaakt.


Doelgroep

Teams die met kinderen, jeugd en jongeren werken. Meerdere scholen of een hele stichting? Neem contact op voor de mogelijkheden.


Data en locatie

Ontvangst rond 9.00 uur en afsluiting rond 16.00 uur. Exacte tijden en data in overleg.

Voor ieder team/ iedere organisatie gaan we op zoek naar een verrassende locatie.


Meester van binnenuit

Deze dag wordt begeleid door minimaal twee Meesters van binnenuit, waaronder Nicole zelf. Afhankelijk van de grootte en de behoeften van de groep, worden passende Meesters verbonden.


Stempel

De activiteiten van Leefleerschool VAN BINNENUIT zijn gericht op het ontwikkelen van eigen vakmanschap van binnenuit. Deelnemende scholen ontvangen een REISBEWIJS inclusief stempel.


Kosten

Basisbedrag per organisatie

Programma en begeleiding, inclusief voorbereiding, uitvoering en materialen:

€ 2.400,00 per school (tot 20 deelnemers);

€ 3.000,00 per school (20 - 34 deelnemers); € 3.600,00 per school (35 - 50 deelnemers).

Kosten per deelnemer

€ 75,- euro per persoon


Inbegrepen:

Ontvangst met lekkernij;

Koffie, thee, water, lekkers, vers fruit;

Eenvoudige lunch met streekproducten;

Verblijf op een toffe locatie.


Optioneel

Een optie is om de dag te starten met een schoolsafari naar een inspirerende plek voor mens- en wereldgericht onderwijs. Kosten zijn afhankelijk van wensen en mogelijkheden.


* De totale factuur wordt naar school gestuurd.

* Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Goed te weten

Meesters van binnenuit werken vanuit het gedachtengoed van Nicole Hanegraaf en inspireren, ondersteunen en begeleiden professionals in scholen en kindcentra om de plek te worden die zíj van binnenuit willen zijn. Alle activiteiten worden op maat gemaakt. Neem vrijblijvend Contact op en vertel ons je vraag of behoefte.


De vraag is niet óf het kan, maar hóe het kan.

Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!
bottom of page