top of page

SCHOOLKAMP VOOR TEAMS

Een paar dagen vol plezier én inhoud. Uit de waan van de dag. Afstand nemen. Vertragen. Voelen. Vertrouwen. Verbinden. Spelen. Zonder kinderen. Maar mét je hele team. Een tweedaagse om niet snel te vergeten. Verdiepend, verbindend. Dit is teambuilding in het kwadraat. Dat gun je ieder team!

Bouw een stevige basis voor ontwikkeling van binnenuit.

SCHOOLKAMP VOOR TEAMS
Wat gaan we doen?

Samen versterk je tijdens verschillende activiteiten de leefleergemeenschap die jullie met elkaar vormen en ga je op zoek naar jullie eigen antwoord(en). Je werkt aan een vruchtbare bodem om de plek te worden die je als school of kindcentrum van binnenuit wilt zijn: een stevige (team)basis voor duurzame ontwikkeling.


Verrassend leerzaam.

Opvallend diepgaand.

Bijzonder verbindend.

Gewoon knettergezellig.


Het ontwikkelpad vormt de routekaart voor deze volledig verzorgde en inspirerende dagen. Je stapt samen uit de waan van de dag om de vertraging op te zoeken en verbinding te maken, met jezelf én met elkaar. Het gaat dan om vragen als: Wie ben ik? Wie ben jij? Wat kunnen wij? Daarbij is de rode draad dat de mooiste dingen ontstaan van binnenuit.


De kracht van een team zit in de erkenning en waardering van verschillen. Alle stemmen worden dan ook gehoord en we maken bewust ruimte voor ieders eigen wijsheid vanuit vertrouwen. Dat doen we door de tijd te nemen, verbinding te maken, naar binnen te keren, verhalen te delen, goede gesprekken te voeren, te spelen, vuurtjes aan te steken en plezier te maken.


Vooraf

Een aantal weken vooraf aan het kamp, komen twee Meesters van binnenuit graag op bezoek in je school om alvast contact te maken, sfeer te proeven, je team te ontmoeten en jullie vraag af te stemmen en/of aan te scherpen. Als het team nog niet bekend is met het ontwikkelpad, plannen we tijdens dit bezoek ook graag een korte presentatie in door Nicole voor het hele team.


Programma

Met de informatie uit het schoolbezoek worden de activiteiten verder ingevuld, zodat er een programma op maat ontstaat met jullie vraag als start. Indien gewenst worden de activiteiten vooraf nog telefonisch doorgesproken met de opdrachtgever/leidinggevende. Overigens blijft het programma altijd half-open, zodat er ruimte is om tijdens het kamp in te kunnen spelen op wat ter plekke nodig lijkt en van binnenuit ontstaat.


Aan het eind van deze dagen heeft het team niet alleen een paar mooie dagen gehad met elkaar, maar ook waardevolle inzichten opgedaan. Je gaat op kamp met een vraag en je gaat naar huis met nieuwe energie én een antwoord.


De vraag waar jullie mee op kamp gaan, komt vanuit je eigen actualiteit als school en dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een vraagstuk geformuleerd op het moment dat...


  • Je toe bent aan een herijking van je missie en visie;

  • Je nieuwbouw krijgt en Leidende uitspraken wilt formuleren;

  • Je een nieuwe directeur hebt en samen een nieuw verhaal wilt maken;

  • Je strubbelingen hebt (of had) in het team en werk wilt maken van een fijne basis voor iedereen;

  • Je gaat fuseren en het beste uit twee werelden wilt om iets nieuws te laten ontkiemen;

  • Je wilt bouwen aan een vruchtbare bodem om te bewegen van systeemgericht, naar mens- en wereldgericht;

  • Je nieuwe mensen hebt in het team en tijd wilt nemen om elkaar goed te leren kennen;

  • Je zin hebt in een nieuw avontuur en durft te ontdekken wat er van binnenuit ontstaat.Doelgroep

Teams die met kinderen, jeugd en jongeren werken.


Data en locatie

Ontvangst op de eerste dag in de ochtend en we sluiten op de laatste dag in de loop van de middag af. Exacte tijden en data in overleg.


Basiskamp in Noord-Brabant: Overnachten op een kleinschalige glamping in Mongoolse yurts, Finse kota’s, een pipowagen of een tipi. Heerlijk in de natuur. Terug naar de basis met de nodige voorzieningen. Echt een plek om er samen even helemaal uit te zijn.


Wil je wat meer luxe en minder weersafhankelijk? Ook dat kan! We reserveren voor jouw team dan een heerlijk comfortabele en eigentijdse groepsaccomodatie. Neem Contact op voor meer informatie en een offerte op maat.


Meester van binnenuit

Afhankelijk van de vraag, worden passende Meesters van binnen en buiten verbonden. De voorbereiding en procesbegeleiding wordt gedaan door Meesters van binnenuit. Dit zijn ervaringsdeskundigen met specifieke kennis en kunde als het gaat om ontwikkelen van binnenuit. Ook gaan er praktische ondersteuners mee op Schoolkamp. Die doen hun best om ervoor te zorgen dat het jou en je team aan niets hoeft te ontbreken.


Stempel

Alle activiteiten van Leefleerschool VAN BINNENUIT zijn gericht op het ontwikkelen van eigen meesterschap van binnenuit. Deelnemers aan deze activiteit ontvangen een REISBEWIJS inclusief stempel.


Kosten

TWEEDAAGS basiskamp


Basisbedrag per organisatie

Programma en begeleiding, inclusief voorbereiding, uitvoering en materialen:

€ 8.200,- per school (tot 20 deelnemers)

€ 10.800,- per school (20 - 30 deelnemers)

Kosten per deelnemer

Kosten voor een volledig verzorgd verblijf: € 215,- euro per persoon


Inbegrepen:

Ontvangst met lekkernij;

Koffie, thee, water, lekkers, vers fruit;

Eenmaal ontbijt;

Tweemaal lunch;

Eenmaal diner;

Eenmaal borreltijd: hapjes, onbeperkt wijn, bier, fris, sap;

Overnachting op unieke locatie.

DRIEDAAGS basiskamp

Basisbedrag per organisatie

Programma en begeleiding, inclusief voorbereiding, uitvoering en materialen:

€ 12.400,- per school (tot 20 deelnemers)

€ 18.600,- per school (20 - 30 deelnemers)


Kosten per deelnemer

Kosten voor een volledig verzorgd verblijf: € 345,- euro per persoon


Inbegrepen:

Ontvangst met lekkernij;

Koffie, thee, water, lekkers, vers fruit;

Tweemaal ontbijt;

Driemaal lunch;

Tweemaal diner;

Eenmaal borreltijd: hapjes, onbeperkt wijn, bier, fris, sap;

Overnachting op unieke locatie opgemaakte bedjes.* De totale factuur wordt naar school gestuurd.

* Bovenstaande tarieven gelden voor het basiskamp in Noord-Brabant. Wil je een meer luxe versie? Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

* Leefleerschool VAN BINNENUIT is een CRKBO geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs en vrijgesteld van BTW.


Op aanvraag is een Schoolkamp voor grotere groepen of voor verschillende scholen binnen een bestuur mogelijk.


Goed te weten

Meesters van binnenuit werken vanuit het gedachtengoed van Nicole Hanegraaf en inspireren, ondersteunen en begeleiden professionals in scholen en kindcentra om de plek te worden die zíj van binnenuit willen zijn. Alle activiteiten worden op maat gemaakt. Neem vrijblijvend Contact op en vertel ons je vraag of behoefte.


De vraag is niet óf het kan, maar hóe het kan.

Vragen

Heb je vragen, wensen, suggesties? Neem gerust Contact op!

bottom of page